İSTANBUL / ADALAR - Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Düzenlenen AFAD Gönüllü Eğitimleri Kapmasında gönüllü eğitimi düzenlendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler , Adalar Kaymakamı Dr.Mustafa Ayhan'ın katıldığı Tören ile sertifikalarını aldılar.Adalar kaymakamı Dr.Mustafa Ayhan okulumuzu ve sınıflarımızı ziyaret    ederek incelemelerde bulundu.

Ekm

Bugün İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı , Adalar Kaymakamı Dr.Mustafa Ayhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşe Vural ve   öğrencilerimizin katılımıyla "Önce Yaya" etkinliğine katıldık. Okul müdürümüz Recep  Kızılırmak ve Müdür yardımcısı Elif Çatak programda hazır bulundular. Etkinlikte okulumuzu 4B sınıfı öğrencilerimiz , sınıf  öğretmenleri Oya TEMOÇİN rehberliğinde temsil ettiler.

Ekm

4 Ekim hayvanları koruma günü kapsamında 2B sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Ayşegül Görgün rehberliğinde Büyükada Hayvan barınağına bağışlamak üzere mama alımı için bağış kampanyası yaptılar.Sınıf öğretmenimizi ve öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı yürekten kutluyoruz.

Ekm

4 Ekim hayvanları koruma günü kapsamında Anasınıfı öğrencilerimiz , Sınıf öğretmenleri Gülcan Baykara refakatinde Sokak hayvanlarıma mama , onlara  olan sevgilerini gösterdiler.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Dilşat Demir rehberliğinde , hayvanlar için mama kabı yapıp getirmiş oldukları mamaları sokak hayvanları verdiler.

Ekm

Okulumuz Anasınıfı Öğrencileri Dilşat Demir rehberliğinde WWF sertifası almaya hak kazandılar.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 98. YILI KUTLU OLSUN

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.