İSTANBUL / ADALAR - Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu

Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu

Nizam Mahallesi Lalahatun Sokak No.53 Büyükada/ Adalar/ İSTANBUL
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
08:55 - 14.15
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Kabataş, Kadıköy, Bostancı ve Kartal iskelelerinden karşılıklı tarifeli seferler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezi olan Büyükada semtinde bulunmaktadır.Okulumuz Büyükada 125.Yıl Atatürk Ortaokulunun kullanımında olan binada misafir olarak hizmet vermektedir.
il merkezine 25 mil, ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
eTwinning, Harezmi Eğitim Modeli, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, Umudum Öğretmenim, Farklılıklarımla Yaşıyorum projeşeri aktif olarak yürütülmektedir.